Green Factoring

Green Factoring™
– billigare finansiering för dig som månar om miljön

Green Factoring ™ är ett initiativ från Invoier, där vi som först ut i branschen, erbjuder ännu billigare finansiering till små- och medelstora företag! Tjänsten passar företag som redan är, eller vill bli, engagerade för en positiv klimatpåverkan. 

Så här gör du för att kvalificera ditt företag för Green Factoring™:
 1. fyll i formuläret nedan
 2. vi stämmer av ert nuvarande läge och ser om några ytterligare insatser krävs eller om ni kan komma igång direkt
 3. ni säljer fakturor precis som vanligt men nu till ännu bättre pris
Green Factoring by Invoier

Green Factoring™
– kom igång direkt!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort och hjälper dig till ännu billigare finansiering! 

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Bättre pris med Green Factoring

  Bättre pris

  Med Green Factoring™ får du ännu billigare finansiering – samtidigt som du gör något gott för miljön!

  Företagsfinansiering - skjut upp betalning

  Lika enkelt som vanligt

  När du har Green Factoring™ säljer du fakturor precis som vanligt, det är ingen skillnad i hantering – bara ett bättre pris.

  Better Balance

  Finansiering på lika villkor

  Med Green Factoring™ kan ditt företag också få ta del av ”grönt kapital”, som annars uteslutande är tillgängligt för stora bolag.

  Vanliga frågor

  Hur snabbt kan man räkna med att få finansiering?

  Vi startar handläggningen så fort allt material kommit oss tillhanda. Oftast räcker det med att vi får er leverantörsfaktura men om ni vet om att det  var länge sedan ni skickade in ert bokslut snabbar det på processen om ni även skickar in delårssiffror. Handläggningstiden är normalt 24 timmar innan ni kan räkna med att få färdigt kreditbeslut.

  Hur mycket kan man finansiera?

  Vi gör en individuell bedömning av ert företags kreditutrymme men har som avsikt att hjälpa finansiera inköpsbelopp från 50.000 SEK upp till 30 miljoner SEK. Ni väljer själv om ni vill finansiera en eller flera leverantörsfakturor.

  Vad behövs för att ansöka om finansiering?

  För företag i den finansiella sektorn finns särskilda krav på kundkännedom. Vid kontoregistrering kommer vi därför att ställa ett par frågor angående er verksamhet. Genom att automatiskt hämta information om ert företag genom ert organisationsnummer har vi designat processen så att den skall upplevas så enkel och snabb som möjligt. Ni bekräftar om informationen om ert företag stämmer och svarar på ett fåtal ytterligare frågor (dessa frågor berör syftet ni önskar att använda Invoiers tjänster för, samt förväntad omsättning i form av fakturaförsäljning). Invoiers KYC-process följer kraven i Lag (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism samt Finansinspektionen föreskrifter (FFFS 2017:11) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och följer samma struktur som de flesta institut tillämpar i sina mer eller mindre automatiserade KYC-processer.

  Hittar du inte det du söker?

  Vi behövde ha en stabil och framåtriktad finansieringspartner och där har Invoier varit helt rätt för oss. Speciellt för att de erbjuder Green Factoring som går helt i linje med vårt gröna tänk!

  David Lundgren Fetah

  VD & grundare, Refurbly