Invoier Inköpsfinansiering

Senarelägg betalningen till era leverantörer

Behöver ert företag hjälp med att finansiera en eller flera ordrar till era leverantörer? Lös er företagsfinansiering med Inköpsfinansiering från Invoier och undvik att ta lån. Det gör det enklare än någonsin att erbjuda era leverantörer betalning direkt – samtidigt som ni själva får mellan 30 och 120 dagar extra betalningsvillkor.

Företagsfinansiering med Invoier Inköpsfinansiering
Företagsfinansiering - erbjud er leverantör direktbetalning

Erbjud er leverantör direktbetalning

Invoier kontaktar er leverantör och erbjuder omedelbar betalning. Eventuella rabatter tillfaller ert företag och sänker finansieringskostnaderna.

Företagsfinansiering - skjut upp betalning

Skjut upp betalning

Ni bestämmer själv önskad betalningsperiod. Skjut upp betalningen upp till 120 dagar.

Företagsfinansiering - 100% finansieringsgrad

100% finansieringsgrad

Få hela er leverantörsfaktura finansierad. Finansieringskostnaden betalar ni i samband med förfallodagen. Vanligtvis har ni fått betalt av era kunder innan leverantörsfakturan ska betalas.

Företagsfinansiering - bättre inköpsvillkor

Bättre inköpsvillkor

Företagsfinansiering med kontroll. Möjlighet att uppnå bättre inköpsvillkor genom leverantörsbonus, kassarabatter, etc.

Vanliga frågor

Hur snabbt kan man räkna med att få finansiering?

Vi startar handläggningen så fort allt material kommit oss tillhanda. Oftast räcker det med att vi får er leverantörsfaktura men om ni vet om att det  var länge sedan ni skickade in ert bokslut snabbar det på processen om ni även skickar in delårssiffror. Handläggningstiden är normalt 24 timmar innan ni kan räkna med att få färdigt kreditbeslut.

Hur mycket kan man finansiera?

Vi gör en individuell bedömning av ert företags kreditutrymme men har som avsikt att hjälpa finansiera inköpsbelopp från 50.000 SEK upp till 30 miljoner SEK. Ni väljer själv om ni vill finansiera en eller flera leverantörsfakturor.

Vad behövs för att ansöka om finansiering?

För företag i den finansiella sektorn finns särskilda krav på kundkännedom. Vid kontoregistrering kommer vi därför att ställa ett par frågor angående er verksamhet. Genom att automatiskt hämta information om ert företag genom ert organisationsnummer har vi designat processen så att den skall upplevas så enkel och snabb som möjligt. Ni bekräftar om informationen om ert företag stämmer och svarar på ett fåtal ytterligare frågor (dessa frågor berör syftet ni önskar att använda Invoiers tjänster för, samt förväntad omsättning i form av fakturaförsäljning). Invoiers KYC-process följer kraven i Lag (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism samt Finansinspektionen föreskrifter (FFFS 2017:11) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och följer samma struktur som de flesta institut tillämpar i sina mer eller mindre automatiserade KYC-processer.

Hittar du inte det du söker?

Intresserad av att få alla fakturor finansierade genom factoring?

Låt Henrik berätta mer!
Henrik har många års erfarenhet från finansbranschen med fokus på företagsfinansiering och hjälper alltid till att hitta den lösning som passar just ditt företag bäst.

Gratis rådgivning om factoring