Framtidens marknad för factoring
p_circleNew
p_slash
p_traingleRotate
red circle

Öppnare marknad med AI

Vi revolutionerar hur affärer görs genom att ändra förutsättningarna för hur företag får betalt.

Med AI-teknologi i botten och en mer öppen marknadsplats kan företag enkelt bedöma risk och få kontroll på sin likviditet – utan att betala hutlösa priser för det.

Vårt mål: en öppnare marknad för factoring med hållbarhet och bättre likviditet hos SMEs som direkt effekt.

En plats för att göra bra business

Bättre likviditet – rimlig kostnad

Genom att öppna upp marknaden för icke-traditionella köpare kan vi bidra till att företagare kan få bättre kort- och långsiktig likviditet till en kostnad som är långt lägre än marknadsstandard.

Snabb och säker riskbedömning

Med fler parametrar och en AI-baserad riskbedömning på fakturanivå kan vår AI-motor säkert och snabbt ge en uppskattning på vilken risk fakturan har – och utifrån det sätta ett marknadspris.

Bättre vinning för både köpare och säljare

Både köpar- och säljarsidan vinner på en marknadsplats som är transparent och pålitlig. Att investera i lokala bolag ger dessutom bättre välfärd.

En plats för att göra bra business
Dark Cream Circle
Fredrik Mistander

Vår vision

Vi är framtidens marknadsplats för fakturahandel. Vår tjänst löser osäkerhet kring likviditet och skapar en tryggare värld för SMEs i Sverige och globalt.

Fredrik Mistander, VD Invoier

Digitalt möter tradition

Med en idé som bottnar i en innovation från KTH står Invoier med en fot i den traditionella finansvärlden samtidigt som det finns en tydlig startup-känsla som genomsyrar vårt företag.

Att både ha mångårig erfarenhet ifrån den bransch vi utmanar – och drivet att skapa förändring tror vi är receptet för att göra något helt nytt som gör världen lite bättre för många.

Digitalt möter tradition
Dark Cream Circle

Frågor?
Hör av dig så svarar vi!


  Invoier AB

  Org. num 559146 – 3327

  Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm

  Moms: SE559146332701

  Invoier är finansierat av EU och KTH och samarbetar idag med flera svenska banker och finansbolag.Vi har tillstånd som betalningsinstitut enligt lagen (2010:751) om betaltjänster där vi står under tillsyn av Finansinspektionen och agerar under ett kreditupplysningstillstånd från Datainspektionen.

  ×
  loader