Finansiering för tillverkningsindustrin

Vi hjälper dagligen företag i tillverkningsindustrin till bättre finansiering som hjälper de att växa snabbare, göra inköp eller anställa fler personer. En tjänst som är lämplig för dessa scenarios är inköpsfinansiering, vilket innebär att du med hjälp av planerade inköp frigör pengar i din verksamhet. Det kan exempelvis avse inköp av produktlager, industri- eller skogsmaskiner, transportrelaterade inköp eller annan utrustning.

Vad är fördelarna med inköpsfinansiering?

Inköpsfinansiering ger dig möjlighet att göra affärer som kanske inte annars skulle vara möjliga, men till skillnad mot många andra former av finansiering, har det bl.a. även dessa praktiska fördelar:

  • kostar endast när kredit utnyttjas
  • kräver ingen borgen
  • tar inget kreditutrymme från banken

 

tillverkning

Finansiera ditt företags inköp enkelt och smidigt

Behöver ert företag hjälp med att finansiera en eller flera ordrar till era leverantörer? Lös er företagsfinansiering med inköpsfinansiering från Invoier och undvik att ta lån. Det gör det enklare än någonsin att erbjuda era leverantörer betalning direkt – samtidigt som ni själva får mellan 30 och 90 dagar extra betalningsvillkor.

Hur fungerar inköpsfinansiering?

Att finansiera sitt företags inköp i förväg och dessutom förlänga sin egen kredittid så att man kan göra fler affärer är mycket enkelt. Din ofinansierade faktura är vår säkerhet. Flödet kan beskrivas i tre enkla steg:

  1.  Du skickar din leverantörsfaktura direkt till oss och vi betalar ut omgående.
  2.  Vi har då tagit över ägandet av fakturan och skickar ett meddelande om övertagande av betalansvar till leverantören som bekräftar det och vi får betalning från leverantören till oss.
  3.  Vi skickar sedan en ny faktura till dig med nytt pris och ny kredittid som ni betalar vid det nya, förlängda förfallodatumet

Delay Payment

Skjut upp betalning

Du bestämmer själv önskad betalningsperiod.
Skjut upp betalningen upp till 120 dagar.

Invoier 100%

100% finansieringsgrad

Få hela leverantörsfakturan finansierad. Finansieringskostnaden betalar ni i samband med förfallodagen, när ni oftast redan fått betalt av er kund.

Invoier Purchase Certificate

Bättre inköpsvillkor

Företagsfinansiering med kontroll. Möjlighet att uppnå bättre inköpsvillkor genom leverantörsbonus, kassarabatter, etc.

finansiera ditt företag

Boka kostnadsfri rådgivning

Vi hjälper dig snabbt och enkelt att hitta den lösning som passar bäst för just ditt företag, helt förutsättningslöst.

Frigör ditt eget intjänade kapital i form av ännu ej betalda fakturor eller finansiera kommande inköp och möjliggör fler affärer. Boka rådgivning med vår rådgivare Henrik Windahl som hjälper dig att se hur din verksamhet skulle kunna växa ännu snabbare!