Sälj din faktura enkelt

förbättra likviditeten utan att ta lån
– vi jämför och prispressar factoring åt dig!

Sälj din faktura enkelt och smidigt via vår marknadsplats. Eftersom det ibland kan vara komplext att jämföra olika alternativ till företagsfinansiering har vi förenklat det och gör det åt dig. Vi tar helt enkelt hand om prispressandet åt dig och hjälper dig till bästa erbjudande, vilket sker helt automatiskt via vår tjänst. På vår marknadsplats har vi samlat flera finansbolag och andra aktörer som konkurrerar om att köpa din faktura. På så sätt kan du vara säker på att du alltid får ett rättvist pris när du säljer din faktura!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar Henrik dig:

  Hur går det till att sälja fakturor hos Invoier?

  För att handla med fakturor registrerar du dig gratis hos Invoier. Efter att du fått access till marknadsplatsen kan du ladda upp fakturor och se vad våra köpare skulle köpa fakturorna för. Du väljer sedan om du vill acceptera prisförslaget, som inte på något sätt är bindande. Välj mellan att få hjälp av våra handläggare eller gör det själv helt digitalt via invoier.com när det passar dig.

  Om marknadsplatsen
  Invoiers marknadsplats för köp och sälj av fakturor gör det möjligt för nya typer av köpare att få access till fakturahandelsmarknaden, samtidigt som säljare av fakturor kan få priserna automatiskt konkurrensutsatta, då de olika köparna budar på fakturorna. Vi pressar priserna och jämför olika köpares pris åt dig och presenterar direkt bästa möjliga pris på marknadsplatsen. Genom att sälja fakturor löpande kan du förbättra företagets likviditet utan att behöva ta långvariga företagslån. På Invoiers marknadsplats är det gratis att vara registrerad och det förpliktigar dig inte till att sälja något. Du bestämmer själv helt och håller när och om du vill sälja fakturor.

  saas

  Invoier finansieras av EU i syfte att förbättra de finansiella villkoren för små- och medelstora företag.

  Vad är fördelarna med att sälja din faktura via Invoier?

  Bid Marketplace

  Prispressat

  vi hjälper dig att hitta bästa möjliga pris bland flera köpare när du ska sälja din faktura på vår marknadsplats
  Integritets policy

  Personlig kontaktperson

  få skräddarsydd rådgivning av din personliga kontaktperson som förstår din verksamhet
  Delay Payment

  Flexibilitet

  sälj en enstaka faktura eller löpande. Se pris först och bestäm dig sedan