Hejdå skyhöga avgifter
p_circleNew
p_slash
p_traingleRotate
red circle

Hejdå skyhöga avgifter!

Att sälja fakturor ska kunna konkurrera med t.ex. checkkrediter och företagslån. På Invoiers marknadsplats låter vi andra fakturaköpare ge sitt pris på din faktura. Genom digitalisering av hela fakturaköpsprocessen pressas priset för dina fakturor. På så vis får du alltid det bästa priset!

Vad är fakturan värd?

Har du en faktura du vill sälja? Undrar du vad du kan få för den om du säljer den idag via Invoiers marknadsplats?

Med vår kalkylator kan du, baserat på en snabb riskbedömning, enkelt få en uppskattning på om din faktura kommer betalas i tid – och vad marknadspriset för fakturan är.

Blue Circle
Du har kontrollen
Dark Cream Circle

Du har kontrollen

Se priset innan du handlar

Vi tror inte på att köpa grisen i säcken. Priset för fakturasälj är transparent och öppet. Du bestämmer om du är redo att sälja till det pris marknaden kan erbjuda. 

En eller flera fakturor

Sälj en faktura eller flera. Det spelar faktiskt ingen roll – vi kan hantera hur många eller få fakturor som helst. 

Inga dolda avgifter

Det pris du erbjuds vid försäljningstillfället är det som gäller. Det kommer inga tråkiga överraskningar som administrationskostnad, hantering, eller liknande. 

Vi tar hand om all fakturahantering

Vi tar hand om fakturahanteringen gentemot din kund. Du kan släppa allt vad gäller påminnelser och inkassohantering

Invoier is an innovative approach to providing liquidity to SMEs. They are creating a new marketplace and they will increase the transparency in the market

European Innovation Council

Kom igång på några sekunder

Genom att skapa ett konto hos Invoier kan du enkelt sälja dina fakturor på vår marknadsplats. Du förbinder dig inte till något – utan kan enkelt kika runt för att lära dig mer hur våra tjänster kan hjälpa boosta din business.

Kom igång på några sekunder
Dark Cream Circle
Känner du dig osäker?
yrectable
Untitled-6
Purple Circle

Känner du dig osäker?

Vi tycker att man ska ha en bra magkänsla när man använder Invoiers tjänster. Vi värdesätter att vara transparenta och tydliga mot våra kunder. Vi har därför svarat på de vanligaste frågor om hur vår verksamhet påverkar dig och dina kunder.

×
loader