Quick Paid

Invoier inköpsfinansiering

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Step 1

Upload
invoice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et do eiusmod

Step 2

Choose
payment term

You can determine the payment period for the repayment to Invoier yourself. Up to 120 days are possible.

Step 3

Payment of
the invoice

We contact your supplier and offer immediate payment.and administrative processing. Possible discounts belong to you and reduce the financing costs.

Step 4

Repayment after
up to 120 days

At the end of your chosen payment term, you repay the pre-financed invoice amount plus the financing fee to Invoier.

Frequently asked questions

Jag använder redan fakturaköp idag. Varför byta till er?

Invoier är den första transparenta marknadsplatsen för fakturaköp. Det innebär att det finns mängder av köpare på ett och samma ställe som tampas om att få köpa just din faktura. Priserna trissas upp och du som säljare får ut så bra pris som möjligt.

Utöver fakturaköpen så hjälper vår riskmotor till att flagga ditt företags fakturor så du i god tid kan ta action om någon av dina kunder inte förväntas betala en faktura i tid.

Hur mycket kostar det?

Som säljare betalar du inga avgifter för att sälja din faktura. Däremot är beloppet som du får för din faktura baserat på det aktuella marknadspriset. I snitt ligger det på 97-99% av fakturabeloppet och beror bl.a. på hur attraktiv fakturan är för köparna.

 

Förpliktar jag mig att sälja fakturor om jag skapar ett konto?

Beslutet att sälja en faktura är helt upp till dig. Att ha ett konto hos Invoier kostar ingenting, och du förpliktar dig inte att sälja något som helst. Inga bindningar, inga dolda avgifter – vi bryr oss egentligen bara om att du skall kunna få schyssta prisförslag på de fakturor du överväger att sälja.

Vad behövs för att bli godkänd som användare av Invoiers tjänster?

För företag i den finansiella sektorn finns särskilda krav på kundkännedom. Vid kontoregistrering kommer vi därför att ställa ett par frågor angående er verksamhet. Genom att automatiskt hämta information om ditt företag genom ert organisationsnummer har vi designat processen så att den skall upplevas så enkel och snabb som möjligt. Du bekräftar om informationen om ert företag stämmer och svarar på ett fåtal ytterligare frågor (dessa frågor berör syftet ni önskar att använda Invoiers tjänster för, samt förväntad omsättning i form av fakturaförsäljning). Invoiers KYC-process följer kraven i Lag (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism samt Finansinspektionens föreskrifter (FFFS 2017:11) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och följer samma struktur som de flesta institut tillämpar i sina mer eller mindre automatiserade KYC-processer.

Interested in purchasing finance? Contact Patrik and he will help you

20 years of experience from the financial industry with senior positions within SEB, Ikano Bank and Aros Kapital. At Invoier, Patrik’s responsibilities are business development, partner contacts and sales